УКР РУС

Барселона на виїзді розгромила Леганес завдяки дублю Суареса

18 листопада 2017 Читать на русском

Барселона у матчі 12-туру Прімери на виїзді перемогла Леганес.

Перший тайм не був багатим на моменти. Вже першу реальну нагоду використав Луїс Суарес, який вчасно та вдало зіграв на добиванні після того, як голкіпер невдало відбив м'яч після прострілу Алькасера. Барселона прогнозовано домінувала на полі, однак не створювала гострі моменти. У господарів найактивнішим був Шимановскі, який у першій половині матчу двічі створював небезпечні нагоди біля воріт каталонців.

Перший небезпечний момент у другому таймі створили господарі. Бюве, який вийшов на полі одразу після перерви, не зумів з хорошої позиції переграти тер Штегена. А вже через кілька хвилин знову Суарес отримав м'яч на добиванні, і вкотре ніхто із захисників господарів не прикрив уругвайця. Луїс розстріляв ворота та збільшив перевагу каталонців. Після цього поєдинок проходив у доволі спокійному темпі, гості тримали м'яч у себе, однак господарі нанесли більше ударыв по воротах. Вже на останній хвилині відзначився Паулінью, який замінив Іньєсту у другому таймі.

Барселона і далі продовжує лідирувати у чемпіонаті Іспанії, маючи в активі 34 очки. Реал йде на другому місці з 27 пунктами, однак у "вершкових" гра у запасі.

Іспанія, Прімера, 12 тур

Леганес – Барселона – 0:3

Голи: Суарес, 28, 60, Паулінью, 90