УКР РУС

"Барселона" на виїзді розгромила "Леганес"

17 вересня 2016 Читать на русском

У 4 турі Прімери каталонці легко впоралися з сьогоднішнім суперником, забивши в їхні ворота 5 голів (1:5).

В минулому турі "Барселона" несподівано поступилася "Алавесу", а вже посеред наступного тижня каталонці прийматимуть "Атлетіко", тому успіх у сьогоднішній грі виглядав надважливим з огляду на турнірну боротьбу проти "Реалу".

"Леганес" розпочав матч досить агресивно. Господарі організували високий пресинг і змушували "блаугранас" регулярно помилятися в простих ситуаціях. Однак вже на 15 хвилині "Барселона" забила перший гол – Суарес скористався провалом у захисті "Леганеса". Уругваєць прорвався по правому флангу і відпасував у центр на Мессі, Ліонель не схибив.

Подвоїти перевагу вдалося ще через 16 обертів хвилинної стрілки, коли вже Мессі на швидкості просковзнув повз захисників "Леганеса", після чого віддав передачу Суаресу на порожні ворота. До перерви каталонці забили ще раз зусиллями Неймара, асистував якому Суарес.

У другому таймі "Барселона" продовжила забивати. Неймар вийшов сам на сам з Серантесом, але Бунтінса вирішив порушити правила, кинувши бразильця на газон. 11-метровий без шансів для голкіпера реалізував Мессі. А останній гол гостей у цьому матчі забив чудовим ударом з-за меж штрафного майданчика Рафінья.

Гол престижу від Габріеля став невеликою нагородою для гравців "Леганеса" за їхні зусилля у цьому поєдинку, а "Барселона" в прекрасному стилі перемогла і набрала 9 очок за 4 тури.

Іспанія. Прімера, 4 тур

"Леганес" – "Барселона" – 1:5

Голи: Габріель, 81 – Мессі, 15, 55 (пен), Суарес, 31, Неймар, 44, Рафінья, 64