УКР РУС

"Барселона" на "Аноеті" не перемогла "Реал Сосьєдад"

27 листопада 2016 Читать на русском

Каталонська "Барселона" в матчі 13 туру зіграла внічию проти команди з Країни басків – 1:1.

Голами відзначилися Хосе Вілліан та Мессі.

Як відомо, "Барселона" видала найгірший старт у Ла Лізі з сезону 2007/08. Луїс Енріке змушений був грати проти "Реал Сосьєдаду" без травмованих Іньєсти, Турана та Умтіті, а Неймар в разі "нагородження" жовтою карткою пропускав би матч проти мадридського "Реалу".

Перший тайм залишився повністю за господарями "Аноети". Про це красномовно свідчать цифри: на 41 хвилині Луїс Суарес після обрізки чужих гравців завдав неточного удару по "рамці" "Реал Сосьєдаду". Це був перший постріл гостей в бік воріт Рульї! На той час баски вісім разів вдарили по воротах "Барселони" (один момент Вели чого вартий!), при цьому тричі потурбувавши тер Штегена.

На старті другого тайму баски закономірно вийшли вперед. Карлос Вела не реалізував вихід віч-на-віч, але першим на м’ячі був бразилець Хосе Вілліан, що пробив головою. Піке міг винести м’яча подалі від "брамки", але зіграв в даному епізоді невдало.

"Барселона", згадавши, що поразка лишить її на третьому місці, помчала забивати. Неймар, накрутивши на фланзі опонента, прострілив на Мессі. Лео прийняв та пробив під стійку – 1:1.

На 77 хвилині трапився спірний епізод: Вела здалеку влучив у поперечину, після чого Хуанмі добив "шкіряного" у сітку. Бригада арбітрів зафіксувала у баска сумнівне положення поза грою. Через кілька хвилин мексиканський нападник поцілив вже у стійку! На останній хвилині основного часу свіжий Гранеро "промазав" з дуже хорошої позиції. Матч, де сильнішими були господарі, завершився нічиєю. Нині в "Барселони", як і в "Севільї" 27 очок, однак каталонці виходять на друге місце. В РС – 23 бали, і він п'ятий.

В 14 турі Прімери ми будемо спостерігати знамените протистояння "Барселона" – "Реал" (Мадрид)! "Реал Сосьєдад" на виїзді зіграє проти "Депортіво".

Чемпіонат Іспанії, 13 тур

"Реал Сосьєдад" – "Барселона" – 1:1

Голи: Хосе Вілліан, 53 – Мессі, 59