УКР РУС

"Барселона" мінімально здолала "Атлетік"

28 серпня 2016 Читать на русском

У 2 турі Прімери каталонці вдало з'їздили на "Сан-Мамес" (0:1).

Краще матч розпочали господарі, що стало певною несподіванкою. "Барселона" хоч і не атакувала посилено, проте ігрову ситуацію контролювала. "Атлетік" безуспішно шукав шляхи до воріт тер Штегена, каталонці продовжували грамотно оборонятися. А на 21 хвилині самі вийшли вперед. Туран навісив з кута штрафного майданчика на голову Ракітічу, а хорват перетворив цей епізод на гольовий.

Вже програючи, баски продовжували шукати м'яч і створювати хоч якісь моменти. "Барселона", в свою чергу, демонструвала організовану гру, хоча і без притаманного їй блиску. Мессі та Суарес регулярно вибігали в швидкі атаки, але подвоїти перевагу ніяк не вдавалось.

Мінімальна перевага гостей призвела до нервової кінцівки в поєдинку. "Атлетік" не припиняв спроб зрівняти рахунок, і це завдання йому ледь не підкорилось на 86 хвилині, коли Беньят виконав чудовий удар зі штрафного.

"Барселона" мінімально переграє суперника, але впевненості цій перемозі відверто бракувало. Каталонці набрали 6 очок після двох турів, а "Атлетік" з нулем замикає турнірну таблицю.

Іспанія. Прімера, 2 тур

"Атлетік" – "Барселона" – 0:1

Голи: Ракітіч, 21