УКР РУС

"Барселона" – "Реал": Зідан визначився зі стартовим складом – 4 зміни порівняно з останнім "Ель Класіко"

2 грудня 2016 Читать на русском

Наставник "Реала" Зінедін Зідан вже знає, кого випустить зі стартових хвилин на матч проти "Барселони" в рамках 14 туру Прімери, інформує AS.

Місце у воротах займе Кейлор Навас, в обороні зіграють Карвахаль, Варан, Рамос та Марсело, в центрі поля діятимуть Іско, Ковачіч та Модріч, а в атаці загострюватиме тріо Роналду-Бензема-Лукас Васкес.

Відзначимо, що порівняно з останнім "Ель Класіко", яке Зідан виграв на "Камп Ноу" (1:2), наставник "Реала" провів 4 зміни. Варан зіграє замість Пепе, травмованого Крооса замінить Іско, Ковачіч спробує підмінити Каземіро, а Васкес – Бейла.

Матч 14 туру Прімери “Барселона” – “Реал” відбудеться 3 грудня на стадіоні “Камп Ноу”. Початок зустрічі о 17:15. Точно відомо, що лідер мадридців Гарет Бейл пропустить поєдинок. “Ель Класіко” обслужить арбітр, при якому “Барса” ніколи не програвала.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу