УКР РУС

"Барселона" – "Реал": Зідан має шалені кадрові втрати, Енріке ризикує втратити Неймара

25 листопада 2016 Читать на русском

Щонайменше троє зіркових гравців мадридського "Реала" пропустять найближче Ель Класіко через травму.

Німецький півзахисник Тоні Кроос перебуває на доброму шляху до одужання, але, радше за все, відновиться вже до Клубного Чемпіонату світу. Схожа ціль повернення і в Альваро Морати. Гарет Бейл вибув не лише на матч проти "Барси", а й на 10 ігор "вершкових".

Пепе і Каземіро відновили тренування з командою Зінедіна Зідана, тому мають усі шанси зіграти у Барселоні, повідомляє Marca.

Луїс Енріке має менше головного болю. Відновлення Андреса Іньєсти відбулось значно швидшими темпами, ніж очікували. Капітан "Барси" уже навіть провів перше тренування після травми коліна і має великі шанси зіграти бодай декілька хвилин.

Під великим питанням участь у матчі проти "Реала" Самуеля Умтіті та Жеремі Матьє. Вихід обох французьких центрбеків у стартовому складі майже неможливий.

Під загрозою дискваліфікації перебувають ще 2 ключових гравці команд. Якщо захисник "королів" Серхіо Рамос і нападник "синьо-гранатових" Неймар отримають бодай по одній жовтій картці, то пропустять Класіко.

Матч 14 туру Прімери “Барселона” – “Реал” відбудеться 3 грудня на стадіоні “Камп Ноу”. Початок зустрічі о 17:15. Точно відомо, що лідер мадридців Гарет Бейл пропустить поєдинок. “Ель Класіко” обслужить арбітр, при якому “Барса” ніколи не програвала.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу