УКР РУС

"Барселона" – "Реал": Іньєста, Арда, Юмтіті, Мората і Каземіро готові до матчу

29 листопада 2016 Читать на русском

"Барселона" і "Реал" перед очним протистоянням у 14-му турі чемпіонату Іспанії отримали хороші новини з лазарету.

У складі "Барселони" до повноцінних тренувань у загальній групі повернувся Андрес Іньєста, який тривалий час лікувався від травми, отриманої у грі з "Валенсією". 32-річний півзахисник може вийте на поле у поєдинку 1/16 фіналу Кубка Іспанії проти "Херкулеса", який відбудеться 30 листопада. Медичний і тренерський штаб "блаугранас" сподівається поступово вивести Андреса Іньєсту на високий рівень готовності до "Ель Класіко".

До командних занять повернулись захисник Самуель Умтіті та півзахисник Арда Туран. Обидва гравці отримали "зелене світло" від лікарів і тренуються без обмежень.

У "Реала" очікується участь у грі опорника Каземіро. Гравець вибув зі строю ще у вересні через тріщину у кістці і зараз набирає фізичні кондиції. Бразилець має вийти у стартовому складі матчу 1/16 фіналу Кубка Іспанії проти "Культураль Леонеса". Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан дуже розраховує на участь Каземіро у поєдинку проти "Барселони".

Швидше, ніж очікувалось повертається нападник Альваро Мората. Форвард травмувався у грі за збірну Іспанії, але вже інтенсивно працює у спортзалі і має потрапити у заявку "Реала" на "Ель Класіко", повідомляє AS.

Матч 14 туру Прімери “Барселона” – “Реал” відбудеться 3 грудня на стадіоні “Камп Ноу”. Початок зустрічі о 17:15. Точно відомо, що лідер мадридців Гарет Бейл пропустить поєдинок. “Ель Класіко” обслужить арбітр, при якому “Барса” ніколи не програвала. Альба ризикує пропустити "Ель Класіко" через серйозне пошкодження

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу