УКР РУС

Барселона – Атлетіко та ще 4 матчі вікенду, які ви повинні переглянути

2 березня 2018 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" анонсує найочікуваніші матчі європейського вікенду. Насичений тур Серії А, протистояння лідерів Прімери та битва чинного чемпіона Англії з майбутнім.

Лаціо – Ювентус

3 березня 19:00. Рим, "Стадіо Олімпіко"

Телетрансляція на каналі "Сетанта Спорт"

Чому потрібно подивитися:

– Суперник Динамо в Лізі Європи протистоятиме одному з двох лідерів Серії А перед зустріччю з киянами.

Лаціо: представлення суперника Динамо в 1/8 фіналу Ліги Європи

Найкраща атака італійської першості (64 забиті в Лаціо) проти найкращої оборони (15 пропущених в Ювентуса). "Стара синьйора" пропустила лише 1 гол у 12 попередніх турах.

– Лаціо здйснив подвиг, двічі обігравши Ювентус у цьому сезоні – 3:2 у Суперкубку та 2:1 в Турині в першому колі чемпіонату. Найкращий бомбардир Серії А Чіро Іммобіле (23 голи) в кожному з цих матчів відзначився дублем.

– У суперників різний настрій: на тижні Ювентус вийшов у фінал Кубка Італії, а Лаціо вилетів з турніру від Мілана в серії пенальті.

Прогноз "Футбол 24": Ювентус не втримає ворота "сухими" та розпише з Лаціо нічию.

Наполі – Рома

3 березня 21:45. Неаполь, "Сан-Паоло"

Телетрансляція на каналі "Сетанта Спорт+"

Чому потрібно подивитися:

– Рома після поразки Шахтарю в Харкові у Лізі чемпіонів спробує дати бій лідеру Серії А, який також постраждав від чемпіона України на євроарені у вересні.

– Наполі підходить до матчу в прекрасній формі та з клубним рекордом – 10-матчева переможна серію в чемпіонаті.

– Наставник Роми Ейсебіо Ді Франческо зробить все від себе залежне, щоб відібрати очки в неаполітанців, адже президент клубу Джеймс Паллотта розчаровується в його роботі. Чемпіонські амбіції Паллотти зазнали краху – "вовки" випали навіть із зони Ліги чемпіонів.

Майбутнє Ді Франческо в Ромі під питанням після поразок від Шахтаря та Мілана. Правда чи вигадка?

Прогноз "Футбол 24": Рома не зможе зупинити Наполі – перемога господарів.

Барселона – Атлетіко

4 березня 17:15. Барселона, "Камп Ноу"

Телетрансляція на каналі "Футбол 1"

Чому потрібно подивитися:

– Атлетіко має шанс остаточно відродити чемпіонську інтригу в Прімері – перемога на "Камп Ноу" наблизить їх до Барселони, яка очолює турнірну таблицю, на відстань 2 очок.

– Каталонці тричі в 5 останніх турах втратили очки. Ще місяць тому чемпіонство було "в кишені" Ернесто Вальверде, а тепер його команда грає надважливий матч, де поразка означатиме повернення до чемпіонських перегонів.

– Барселона знову страждає від суддів. За матч з Лас-Пальмас претензії "блаугранас" можна зрозуміти, але й у випадку невдалого результату проти Атлетіко навряд чи обійдеться без звинувачень арбітрів.

– Антуан Грізманн перед ймовірним трансфером у Барселону спробує пофеєрити на "Камп Ноу" в ролі гостя. Форма француза вражає – 7 голів у двох попередніх матчах.

Прогноз "Футбол 24": Мінімальний успіх Барселони.

Манчестер Сіті – Челсі

4 березня 18:00. Манчестер, "Етіхад"

Телетрансляція на каналі "Футбол 2"

Чому потрібно подивитися:

– Зустріч чинного та майбутнього чемпіонів Англії. Челсі незабаром офіційно складе повноваження, а Манчестер Сіті – приміряє корону.

– Манчестер Сіті в ідеальній фізичній формі та максимально мотивований, що підтвердили два поспіль розгроми Арсенала – 6:0 за сумою двох матчів і перший англійський трофей Хосепа Гвадіоли.

– Челсі ще раз спробує підкорити Манчестер – виїзд на "Олд Траффорд" у минулому турі виявився невдалим – потрапляння в Лігу чемпіонів під загрозою для лондонців.

– Олександр Зінченко має шанси провести свій 6 матч в АПЛ. Конкуренти на його позиції лівого захисника: Менді досі травмований, Делф відбуває дискваліфікацію, а Даніло відіграв 2 повні матчі протягом тижня і може знадобитися справа (Вокер отримав пошкодження).

Зінченко у матчі Арсенал – Манчестер Сіті: розізлив Мхітаряна, награв на медаль АПЛ

Прогноз "Футбол 24": Челсі відбере в Манчестер Сіті одне очко – нічия.

Мілан – Інтер

4 березня 21:45. Мілан, "Сан-Сіро"

Телетрансляція на каналі "Сетанта Спорт+"

Чому потрібно подивитися:

– Дербі делла Мадонніна привертає увагу всього світу навіть тоді, коли обидві команди далекі від чемпіонства. Матч першого кола завдяки китайській аудиторії став найкасовішим в історії італійського футболу.

– Мілан відродився, Мілан знову великий. Ріно Гаттузо вдихнув у команду нове життя: 13 матчева безпрограшна серія та вихід у фінал Кубка Італії.

– Підйом "россонері" розпочався якраз з перемоги в міланському дербі наприкінці грудня. Буде символічно, якщо Інтер і зупинить вдалу ходу Мілана.

Прогноз "Футбол 24": Серія Мілана перерветься – Інтер зуміє перемогти.

Міланське дербі. Одне місто, два клуби та легендарний Меацца, якого перевершив Шевченко