УКР РУС

Барішич: Удача була не на нашому боці

26 серпня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Рапіда" Зоран Барішич поділився враженнями після матчу-відповіді раунду плей-офф Ліги чемпіонів проти "Шахтаря" у Львові.

"Хочу привітати "Шахтар" з перемогою. Гра була вражаючою. Я пишаюся грою своєї команди, і думаю, фанати також можуть пишатися тим, як ми зіграли", - сказав Зоран Барішіч.

"Звичайно, поразка гірка, але ми прагнули грати відкрито, шкода, не завжди виходило завершувати комбінації. Удача була не на нашому боці. Ми проаналізуємо помилки і будемо розвиватися далі.

Те, що Зоннляйтнер кинув капітанську пов'язку після видалення, в цьому не бачу нічого страшного. Це емоції. Так, він капітан команди, але він теж людина, це емоції.

Що стосується трансферів з "Рапіда", то все може бути, вікно ще відкрите. Інші клуби цікавляться нашими гравцями, і це добре. Було б погано, якби ними ніхто не цікавився", - підсумував головний тренер "Рапіда".

Нагадаємо, "Шахтар" зіграв з "Рапідом" у нічию (2:2) в матчі-відповіді плей-офф Ліги чемпіонів. Однак загальний рахунок протистояння (3:2) дозволив "гірникам" пробитись до групової стадії турніру.