УКР РУС

Баранка: Всі так про мене говорили, нібито я уболівальник Маріуполя

23 травня 2018 Читать на русском

Голова комітету ФФУ з етики та чесної гри Франческо Баранка прокоментував галас навколо розслідування договірних матчів.

Баранка пояснив чому на брифінгу МВС, присвяченому розслідуванню договірних матчів, не піднімалась тема скандального поєдинку 14 листопада 2016 року Іллічівець (тепер Маріуполь) – Гірник-Спорт (3:1).

"Картинку робив не я. Наші матеріали і інформація можуть збігатися з матеріалами та інформацією поліції. Але також можуть існувати моменти, які ми не помітили, як і поліція могла щось упустити. Наш список підозрілих матчів ширший, ніж у поліції.

Масова облава МВС щодо договірних матчів: що це було і навіщо

Чому цілий рік журналісти в Україні бачили лише один договірний матч? Завжди говорили тільки про цей матч. За рік, за винятком одного випадку, я не побачив жодної серйозної статті про договірні матчі. Всі так про мене говорили, що можна подумати, що я уболівальник Маріуполя. Але всі забули, що я підняв цей матч ще до того, як отримав посаду в ФФУ.

У мене і у ФФУ немає жодного наміру покривати якусь команду або вигороджувати іншу. Всі команди аналізуються і їм підбирається покарання, яке відповідає ступеню їх вини", – цитує Баранку видання dynamomania.