УКР РУС

Баранка про матч U21 "Дніпро" – "Олімпік": Якщо матч був договірним, вони не втратили гроші

8 грудня 2016 Читать на русском

Відомий фахівець із боротьби з договірними матчами Франческо Баранка дав коментар "Футбол 24" про дивний матч чемпіонату України U21.

"Я вважаю, що матч був дуже дивним з огляду на цифри. Хотів би відзначити, що я завжди говорю про цифри і нікого не засуджую", – почав Баранка.

"Цей матч "пушили" в Азії – ставка +0,25 на "Дніпро". Що це означає? Це ставка, розділена наполовину: половина – на перемогу, половина – на нічию. В разі нічиєї ви отримуєте зверху половину ставки. Наприклад, ставка +0,25 при коефіцієнті 2,0: при поставлених 100 доларах в разі перемоги "Дніпра" ви отримуєте 100 доларів прибутку, в разі нічиєї – 50 доларів прибутку.

У разі, якщо матч був договірним, вони не втратили гроші, а просто не отримали максимальний прибуток", – підвів підсумок Франческо Баранка.

Як відрізнити договірний матч від чесної гри

Як здаються ігри. Варіанти договірних матчів

Нагадаємо, що на матч 18-го туру чемпіонату України U21 "Дніпро" - "Олімпік" тільки на біржі ставок betfair було поставлено понад 80 тисяч доларів.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/абоподії в центральних матчах українського і світового футболу