УКР РУС

Бандурко, Кочетов і Франков можуть бути відсторонені комітетом етики ФФУ

22 лютого 2018 Читать на русском

Функціонери можуть постраждати через "маріупольську справу", в якій вони свідчили на користь київського Динамо, запевняє Tribuna.com.

За інформацією видання, перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко, віце-президент Ігор Кочетов і член виконавчого комітету Артем Франков комітетом етики та чесної гри федерації можуть бути відсторонені від роботи. Це питання нібито повинні були розглянути в середу ввечері.

Голови кількох обласних федерацій футбол вважають, що ці представники ФФУ, підтримуючи Динамо в Лозанні, нанесли шкоду репутації федерації. Крім цього, функіонерам закидають порушення обов'язку неухильно виконувати рішення КДК ФФУ, АК ФФУ та виконкому ФФУ. На думку керівників рівненської та чернігівської обласних федерації, дії Бандурка, Кочетова та Франкова були спрямовані не на виконання цих рішень, а на сприяння процесу їх оскарження та скасування.

Нагадаємо, Динамо не з'явилося в Маріуполь на матч 7 туру УПЛ, через що КДК ФФУ присудив киянам технічну поразку. Згодом Апеляційний комітет ФФУ підтримав це рішення.

Після цього Динамо вирішило звернутися з апеляцією у СAS, але арбітражний суд виніс рішення на користь ФФУ.

Маріуполь – Динамо: CAS у Лозанні пояснив нюанси свого рішення щодо матчу