УКР РУС

Балотеллі поспішає на допомогу. Анонс ігрового дня АПЛ

31 серпня 2014 Читать на русском

Високий гольовий градус, який команди підняли вчора, спробують втримати у Бірмінгемі, Лондоні та Лестері.

"Астон Вілла" - "Халл Сіті"

Якщо приймати ставки на те, в якому з трьох матчів голів не заб'ють взагалі, то вибір більшості впаде на гру у Бірмінгемі. На двох "Вілла" і "Халл" провели в новому чемпіонаті лише три м'ячі, до того ж у минулому сезоні одне з протистоянь "тигрів" та "вілланів" підсумували нулі на табло.

Непереконливу атаку команди успішно компенсують "залізобетонною" грою в захисті. "Халл" пропустив лише один гол, а Бред Гузан, кіпер бірмінгемців, узагалі колекціонує "сухі" матчі. Отож, аби не бути розчарованим, краще заздалегідь себе підготувати до рівної, чіпкої гри, яка подарує інтригу, але поскупиться на маленькі чудеса.

Попередні матчі: 0:0, 3:1 (Вествуд, Вайман, Агбонлахор - Боуері)

Прогноз "Футболу 24": 0:0

"Тоттенхем" - "Ліверпуль"

Справжнім поціновувачам англійського футболу не потрібно нагадувати, з якими рахунками "шпори" поступалися "Ліверпулю" у минулому сезоні. З того часу в обох клубах відбулося чимало змін. І схоже, що Мерсисайду вони не пішли на користь. Принаймні у двох стартових турах віце-чемпіони Англії були лише блідою тінню тієї блискучої команди, яка весною зупинилася за півкроку від титулу. "Саутгемптон" і "Ман Сіті" оголили безліч проблем у захисті "Ліверпуля", і ці проблеми не вирішуються за один день.

У свою чергу від "Тоттенхему" очікували небагато. Все-таки Маурісіо Почеттіно дістався непростий спадок, з яким ще потрібно було розібратися. Та "шпори" одразу ж заграли ефективно і ефектно. А їх перемога над КПР принесла автору цих рядків справжню естетичну насолоду. Гра з "Ліверпулем" стане першим серйозним випробуванням для "Тоттенхема" Почеттіно - чи справді команда настільки хороша, як це видається станом на недільний ранок. Гра на "Вайт Харт Лейн" стане іспитом і для мерсисайдців - другий тур поспіль "червоні" змушені вирушати у складний виїзд. Подією ж усього матчу може стати прем'єрний вихід Маріо Балотеллі у футболці "Ліверпуля".

Попередні матчі: 2:1 (Леннон, Бейл - Бейл, автогол), 2:3 (Вертонген-2 - Суарес, Даунінг, Джеррард), 0:5 (Суарес-2, Хендерсон, Фленеген, Стерлінг), 0:4 (Кабул, автогол, Суарес, Коутінью, Хендерсон)

Прогноз "Футболу 24": 2:2

"Лестер" - "Арсенал"

Команді Найджела Пірсона відверто не поталанило з календарем: дебютні три матчі доводиться грати проти представників топ-п'ятірки чемпіонату. Поки що в активі "Лестера" лише одне очко, проте цілком добротні враження від своєї гри залишили "лиси". Ані "Челсі", ані "Евертону" не було легко із вчорашніми учасниками Чемпіоншипу. І навряд чи легка прогулянка чекає на "Арсенал", адже варто враховувати ще й той фактор, що посеред тижня "каноніри" здобули путівку в груповий етап Ліги чемпіонів, затративши на подолання турецького бар'єру немало зусиль.

Після завершення третього туру чемпіонат Англії бере паузу, адже стартує відбірковий цикл Євро-2016. Прем'єр-ліга повернеться 13 вересня.

Прогноз "Футболу 24": 1:2

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter