УКР РУС

Балотеллі переграв Неймара. Бразилія - Італія - 2:2. ВІДЕО

21 березня 2013 Читать на русском

Гра п'ятиразових чемпіонів світу проти чотириразових вдалась. Найбільш титуловані національні команди показали видовищну і драматичну гру, яка нічим не нагадувала про те, що була лише товариською.

Нападник "Мілана" Маріо Балотеллі переграв свого зіркового візаві Неймара практично у всьому. Це не лише гол, а й постійне загострення в атаці своєї команди, паси та удари, нагода відзначитись навіть хет-триком. Шанси у Неймара, звісно, також були, але бразилець їх марнував та й діяв загалом значно боязніше і менш агресивно (у доброму значенні слова).

Італійці виглядали краще в обох таймах. Причому діяли всупереч усім шаблонам - танцювали насамперед від атаки. Пірло пасував навсібіч, Балотеллі вигризав кожен м'яч ,який йшов на нього або поруч, Освальдо, Черчі, Маджо та де Россі старались і тішили продуктивними діями попереду. Проте бразильцям вдалось реалізувати свої моменти у першій половині значно краще, а тому "Скуадрі" довелось відіграватись. Що вона з успіхом і зробила, причому забила необхідні м'ячі за 3 хвилини.

Цей матч, між іншим, став першою дуеллю збірних, запланованою на 2013-ий. Товариську зустріч, яка відбулася 21-го березня, зіграли у Женеві. А вже у червні команди зійдуться на Кубку Конфедерацій, який приймає господар наступного Мундіалю - Бразилія.

Італійці не здатні перемогти Бразилії з 1982-го року. В останньому матчі команд на Кубку Конфедерацій -2009 "канаріньйос" здолали "адзуррі" з рахунком 3:0 (дубль Луїша Фабіано, автогол Доссени). А хто не пам'ятає фінал ЧС-1994, коли не забиті пенальті Роберто Баджо та Франко Барезі у післяматчевій серії принесли золото "селесао". Не змогла збірна Італії перервати серію тривалістю понад 30 років і сьогодні. Зате й не програла, а по грі показала, що нічим не поступається нинішній команді Луїса Феліпе Сколарі.

 

Про всі найцікавіші деталі легендарної дуелі збірних розповість розширена текстова онлайн-трансляція Бразилія - Італія.

Бразилія - Італія 2:2 (2:0)

Голи: Фред, 33, Оскар, 42 - де Россі, 54, Балотеллі, 57

Склад збірної Бразилії: Жуліо Сезар - Дані Алвес, Луїш Давід, Данте, Феліпе Луїш - Ернанес, Оскар, Фернандо - Фред, Неймар, Халк

Склад збірної Італії: Буффон - Маджо, Бонуччі, Барцальї, де Шильє - Пірло, Монтоліво, де Россі, Джаккеріні - Освальдо, Балотеллі