УКР РУС

Балотеллі - італієць, щоправда довго пролежав на сонці, - Берлусконі

21 лютого 2016 Читать на русском

Президент італійського "Мілана" Сільвіо Берлусконі поділився думкою щодо персони нападника Маріо Балотеллі в стані "россонері".

"Моя мрія - "Мілан", що складається виключно з одних італійців. У нашому складі зараз багато молодих італійських гравців. Сюди ж входить і Балотеллі, який занадто довго пролежав на сонці, але, тим не менше, він є італійцем. Щоправда, я б з радістю зістриг його волосся.

На тренуванні Балотеллі завдав кілька екстраординарних ударів, а його вміння контролювати м'яч - виняткове. Але я завжди говорив йому, що він ніколи не вибирає правильної позиції. Крім того, запитував у нього, чому він постійно грає на своїй половині поля.

Що потрібно зробити Міхайловічу, щоб переконати мене? Перемогти у всіх матчах до кінця сезону. Тоді я буду більш ніж упевненим у ньому. Він повинен переконати уболівальників, керівництво і самого себе", - цитує Берлусконі Football Italia.

Нагадаємо, днями Берлусконі відсвяткував 30-річчя з дня придбання "Мілана". За його правління "россонері" завоювали 27 трофеїв, серед яких 8 Скудетто та 5 перемог у Кубку / Лізі чемпіонів.

Шевченко став частиною мільярду Берлусконі, що той витратив в "Мілані"