УКР РУС

Баллак повертається до своїх. "Кайзерслаутерн" - "Байер". Анонс

18 листопада 2011 Читать на русском

Команда з другою найслабшою атакою (10 голів) прийматиме "аптекарів", у яких теж доволі скромні показники з голами - на рахунку підопічних Робіна Дутта лише 15 голів у 12 іграх.

“Червоні чорти” в останніх іграх досить стабільно почали набирати очки і поступово вибираються з підвалин турнірної таблиці, маючи трьохочковий відрив від зони вильоту. У попередньому турі “Кайзер” на виїзді зіграв внічию з “Хоффенхаймом” - 1:1. Хлопці Марко Курца зараз йдуть на дванадцятій сходинці в турнірній таблиці.

“Фармацевти” в цьому сезоні все ще не здатні можуть почати показувати стабільну гру під керівництвом Робіна Дутта, як це було за часів Юппа Хайнкеса. В останньому офіційному матчі “фармацевти” у себе вдома розійшлися миром із “Гамбургом” з рахунком 2:2, розгубивши перевагу у 2 м'ячі, і посідають лише восьме місце в турнірній таблиці. Для “Байєра” сьогоднішній поєдинок стане генеральною репетицією перед надважливою грою в Лізі чемпіонів із лондонським “Челсі”, яка відбудеться наступного вівторка на “БайАрені”.

Грецькі “чортяки” Танос Петсос і Костас Фортуніс (останнього прогнозують в основному складі на сьогоднішній матч) забили одноклубнику, основному голкіперу “Кайзера” Кевіну Траппу по голу в матчі за збірну Греції U-21 проти німців, щоправда греки таки поступлись - 5:4. А Міха Баллак зіграє проти колишніх партнерів, кольори команди яких захищав 46 разів, за які встиг забити 4 голи.

У господарів травмований Ян Шімунек, а в гостей у лазареті перебувають Рене Адлер, Ренато Аугусто і Транкільйо Барнетта.