УКР РУС

Баліч: В перший місяць в Україні їв тільки борщ

27 березня 2015 Читать на русском

Захисник запорізького "Металурга" Саша Баліч поділився враженнями від України.

"Мене помітили в матчі збірної Чорногорії проти команди Уельсу. Після гри зателефонували і запропонували переїхати в Україну.

Я був на зв'язку з Бартуловічем, я ж грав у Хорватії і в нас були спільні знайомі. Младен позитивно відгукнувся про мою тоді майбутню команду "Кривбас". А про Україну я тоді знав тільки те, що тут футбол хорошого рівня. Втім, на слуху були лише постійні учасники єврокубків - "Шахтар", "Динамо", "Дніпро"...

З ким найважче грати в УПЛ? З усіма непросто. У кожній грі багато боротьби, багато фізичної роботи. Найважче, звичайно, з грандами. Наприклад, якщо дати грати в свою гру бразильцям "Шахтаря", то їх же потім не зупиниш.

Щодо ситуаці в Україні, то у Запоріжжі, слава Богу, не так відчувається ця війна на Донбасі. Але розмови про неї серед гравців, звичайно ж, постійно йдуть. Хочеться, щоб це якомога швидше закінчилося, щоб в Україні запанував мир. Хотілося б жити тут разом з родиною, з нашою дочкою, якій щойно виповнилося 4 місяці. Треба, напевно, потерпіти трохи, все обов'язково в Україні налагодиться.

Українська кухня схожа на чорногорську. Ми теж смажимо шашлики. Тільки борщу у нас немає, а мені він дуже подобається. Як тільки приїхав в Україну, напевно, цілий місяць, тільки його й їв", - сказав Баліч.