УКР РУС

Бальчос: Достойні кандидати на посаду президента ФФУ - Павелко, Кочетов, Бандурко

18 грудня 2014 Читать на русском

Екс-президент ПФЛ Мілетій Бальчос в інтерв’ю "Футбол 24" прокоментував підсумки сьогоднішнього Конгресу ФФУ та назвав головних кандидатів на пост президента Федерації, в якому сам і брав участь.

- Колективні члени Федерації із розумінням поставилися до існуючих проблем в нашому футболі, які насамперед пов’язані із керівництвом ФФУ і, зокрема, її президентом Коньковим,  - каже Мілетій Володимирович. – Не буду знову повторювати, яких помилок вони припустилися за період своєї каденції. Колективні члени Федерації, що найбільше мене тішить, розуміють, що не тільки керівники ФФУ, а й вони також відповідальні за розвиток нашого виду спорту. Тому було прийняте рішення про скликання позачергового Конгресу, що призначений на 6 березня 2015 року. Делегати проголосували за це рішення. Тепер створено робочу групу, яка готуватиме наступний Конгрес.

- До цього часу Федерацією керуватиме пан Коньков?

- Поки що так. Хоча є розмови про те, що Коньков писав заяву на Виконком, хоча сьогодні він ці розмови спростував і стверджує, що з себе повноважень не знімав. Тут є питання, яке потрібно з’ясувати. Цим займеться створена робоча група.

- Кого ви бачите кандидатами на пост керівника ФФУ?
 
- Ці прізвища фігурують у ЗМІ. Серед кандидатів я бачу Андрія Павелка, достойним кандидатом вважаю Ігоря Кочетова та Олександра Бандурка. Ще може виникнути якась одіозна фігура, про яку ми наразі не знаємо. Побачимо.

Розмовляв Гліб Ваколюк