УКР РУС

Балажіц: За 4 роки перебування у Львові відчуваю себе майже українцем

21 серпня 2014 Читать на русском

Захисник "Карпат" Грегор Балажіц розповів про нинішній стан речей у львівському клубі.

"Склад помінявся, тренувальні збори були тяжкими. Тому на максимумі зіграти всі 95 хвилин змогли лише у 4-му турі. Зараз видно, що фізично ми готові добре, залишилось трохи зігратись. Проти "Говерли", "Дніпра", донецького "Металурга" ми можемо бути задоволені якимось одним з таймів. Тому поєдинок з "Волинню" поки що найкращий.

Кубкова гра проти аматорської "Чайки" - це особливий матч, який завжди викликає неабиякий інтерес, перш за все, у команд, нижчих за рангом. Такі поєдинки по-своєму потрібні, адже через них можна і треба доводити свій клас. Професіоналізм саме тоді і може проявитись, коли всі будуть бачити, наскільки серйозно ти поставився до своїх обов’язків. Сьогодні такий футбол, що тебе одразу покарають, як тільки ти розслабишся.

За 4 роки перебування у Львові відчуваю себе майже українцем. Не існує помітної різниці, що хтось грає вдома, а ми сюди приїхали. І у клубі, і у місті почуваю себе повністю комфортно. Дуже хочеться, щоб все було, як раніше, щоб всі жили у мирі та злагоді. Україна – прекрасна красива країна, де люди заслуговують бути щасливими. Ми з дружиною постійно радились про ситуацію, коли розгортались події взимку у Києві, потім у Криму… Страх певний з’явився, однак у Львові все спокійно", - сказав Балажіц.