УКР РУС

Балачки. Трішки про "Боруссію" Дортмунд

24 лютого 2015
Автор: Дмитро Гончар

Всім привіт!

Сьогодні я суто в експериментальному вигляді спробував у своєму відеоблозі поговорити про команду з Дортмунда і про те, що нас очікуватиме у сьогоднішній зустрічі.

Попрошу вас перейти за цим посиланням на Ютуб - посилання, і залишити свій коментар, поставити лайк за старання і сказати, що сподобалось, а що ні. Всім приємного перегляду і дякую за увагу.

 
 
"Ювентус" - "Боруссія"
 
Останнього разу ці команди між собою зустрічалися ще у 1997 році, а саме у фіналі найпрестижнішого європейського клубного турніру, де німецька команда перемогла з рахунком 3:1 і завоювала свій перший і єдиний Кубок європейських чемпіонів. Нагадаю, що туринці здобували цей кубок двічі і само собою, вони марять тим, щоб поквитатися за цей програний фінал.
 
"Ювентус"
 
Груповий етап команда Алегрі завершила на другий позиції - три виграші, одна нічия та дві поразки , поступившись лідерством мадридському "Атлетіко". Цікаво те, що "стара сеньйора" в останнє грала в 1/4 Ліги чемпіонів у 2006 році.
 
Орієнтовний склад: Буффон - Ліхтштайнер, Бонуччі, К'єлліні, Евра - Маркізіо, Пірло, Погба - Відаль - Тевес, Льоренте
 
 
"Боруссія" Д
 
Для дортмундців цей плей-офф стане ювілейним - третім поспіль. Хочу згадати, що німці зайняли перше місце у своїй групі , випередивши "Арсенал", лише за додатковими показниками - кращею різницею пропущених і забитих м'ячів. На відміну від ''Ювентуса", "джмелі" здобули на одну перемогу у груповому етапі більше - чотири перемоги, одна нічия і одна поразка.
 
Орієнтовний склад : Вайнденфеллер - Піщек, Суботіч, Хуммельс, Шмельцер - Шахін, Гюндоган - Блащиковскі, Кагава, Ройс - Обамеянг
 
 
Фаворитом сьогоднішнього двобою вважається "Ювентус". Коефіцієнт на перемогу господарів складає 2 до 1, на нічию 3,24 до 1, на перемогу гостей - 3.78 до 1.