УКР РУС

Бакалов: "Арсенал" повинен показати інше обличчя

15 квітня 2013 Читать на русском

Наставник київського "Арсеналу" Юрій Бакалов відповів на питання ЗМІ після поразки від донецького "Металурга" (0:2).

- Конкретно по нашій грі коментувати особливо нічого. Вважаю, що команда, граючи вдома без агресії і вогника в очах, не може добитися позитивного результату. Думаю, що "Металург" нас перевершив у цих компонентах.

Не беру зараз технічну сторону. Млявість, інертність... У попередніх іграх був хоча б вогник в очах. Сьогодні і цього абсолютно не було. Тому, вважаю, що ми сьогодні закономірно програли. Але тут винити мені нема кого, крім як самого себе. Значить, не зміг я достукатися до хлопців, налаштувати. Тому, повторюся, не буду говорити про якусь технічну сторону. Сьогоднішній результат - цілком і повністю моя помилка. Саме при підготовці до матчу. Так вдома команда грати не може і не повинна.

- Уболівальники чекають від команди перемоги в наступному кубковому матчі. Ви до нього будете якось особливо готуватися?

- Вище я сказав. Ми готуємося не лише до кубкового матчу. Ми намагаємося підготувати хлопців до кожної гри. Тому що для нас кожна зустріч дуже важлива. Ви знаєте всі моменти, не хочу в них вдаватися. Зокрема, говорити про те, що було в підготовчий період. Суть не в цьому. На жаль, поки за цей період нам не вдалося збалансувати командні дії. Природно, ми готуємося до Кубку, до чвертьфіналу. Кубкові ігри апріорі відрізняються від матчів чемпіонату. Кубок є кубок. Постараємося в середу виглядати інакше і показати інше обличчя, ніж те, що було показано нашою командою сьогодні.