УКР РУС

"Багатшим від цієї війни точно ніхто не став": Красніков розповів про фінансове становище Металіста

22 червня 2022 Читать на русском

Віце-президент харківського клубу Євгеній Красніков поділився останніми новинами з табору "жовто-синіх".

"Металіст зараз перебуває на зборах у Туреччині. В принципі, приїхали всі хлопці з тих, хто був з нами. Залишилося лише, щоб доїхали Романюк та Федорів. Команда тренується, вже визначено товариські ігри, триває підготовка до сезону.

Динамо і Шахтар втратять серйозного конкурента в УПЛ – Металіст різко змінив свої цілі на сезон

Війна ще раз показала, що ми не помилилися. Кучер усіма задоволений. Можливо, підключатимемо молодих хлопців 2006 року народження. Не як основних гравців, але пробуватимемо, розвиватимемо. Адже Академія футболу наша працює, традиції треба продовжувати. Все ж таки ми випускаємо непоганих футболістів.

Я спілкуюся щодня з Олександром Ярославським. Він президент клубу. Я з ним усе це обговорював. Так, керуванням клубу зараз займаюся я. Вирішую питання, пов'язані зі спонсорами, з гравцями: когось продати, когось купити чи, можливо, взяти в оренду. Ви ж розумієте, що таке запас міцності Металіста? Запас міцності Металіста – це Олександр Ярославський. Іншого ніхто нічого не вигадав. Він мене запевнив, що все буде гаразд. Так, може, не у тих обсягах буде фінансування. Я ж розумію. Всі розуміють, що багатшим від цієї війни точно ніхто не став", – сказав Красніков у коментарі "Футбол NEWS".

Нагадаємо, за підсумками минулого сезону Металіст став перможцем Першої ліги і завоював право виступати в еліті.

Росія напала на Україну: Динамо визначилося з ЛЧ, страх рашистів на Півдні, оригінальна пропаганда окупантів (LIVE)