УКР РУС

Багато хто хотів бачити Теодорчика в Києві, але не тренер "Динамо", – агент

26 листопада 2016 Читать на русском

Агент Марчін Кубацкі, який представляє інтереси Лукаша Теодорчика, прокоментував можливе повернення футболіста з "Андерлехта" в "Динамо".

"Андерлехт" має першочергове право викупу Теодорчика за 5 мільйонів євро. Не думаю, що "Андерлехт" впустить можливість підписати настільки якісно нападника, за таку малу суму.

У Брюсселі Лукаша добре прийняли, у нього хороші умови, вигідний контракт. У "Динамо" на нього не розраховували, але в "Андерлехті" він почав відроджуватись.

Трансфер Теодорчика взимку? Зараз про це ми не говоримо. Він у "Андерлехті" до червня, поки триває його орендна угода. У січні ми сядемо з представниками клубу і обговоримо майбутнє Лукаша.

Повернення Теодорчика в Україну неможливе, адже пріоритетним для нього є варіант з "Андерлехтом". Багато хто хотів бачити Теодорчика в Києві, але не тренер "Динамо", – наводить слова Кубацкі видання sportowefakty.wp.pl.

"Динамо" не зможе заблокувати трансфер Теодорчика – стали відомі деталі контракту

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу