УКР РУС

Багаті не від футболу

3 лютого 2013
Автор: Сергей Красовский

Нещодавно France Football опоблікував данні про найбагатших футболістів планети.


Перше місце без сумніву займає Девід Бекхем. Річний дохід Бекхема становить більше 33,3 мільйонів євро на рік. При цьому цікаво,що виступавши за Лос-Анджелес він заробляв 4,5 мільйонів євро на рік. Тільки уявіть,приблизно 30 мільйонів євро,англійський півзахисник заробляє на рекламі і своєму бренді. За всю свою кар'єру футболіста, Бекхем заробив менше, ніж на "нефутбольному бізнесі" за рік.

Беручи приклад з Бекхема,Кріштіан Роналдо впевнено займає друге місце."Секс символ" футболу на думку France Football,має велику популярність у рекламному бізнесі.Майже 27 мільйони заробляє КріРо на рік. Звісно ж зарплата "вершкових" це лише мала частина доходу Роналдо.Реклами,фотосесії це вже невідємна частина життя португальського півзахисника.

На третьому місці опинився чотириразовий володар "Золотого м'яча" Ліонель Мессі.25 мільйонів євро отримує Лео за рік.Велика популярність в футболі, дає  йому змогу рекламувати різні товари.Мессі став одним із сучасних символів футблоу,тому попит на його рекламу зростає з кожним днем.

Поза п'ядесталом опинився Уейн Руні.З річним доходом в 21,3 мільйонів євро на рік.Це один із найбільш розрекламованих футболістів в Англії.Він є спортивним рекламним символом Великої Британії.Що ж,побажаємо заробляти йому побільше,і отримувати задоволення від гри.

19,8 мільойнів євро.Саме стільки заробляє півзахисник "вершкових"  Кака.Виступаючи ще в МІлані бразилець користувався популярністю у рекламному бізнесі.Pepsi найчастіше коритується послугами Кака."Хоч конфлікти в Реалі,а Кака може вже не хвилюватись про бідне майбутнє".

Хоч в футболі про нього всі забули,але від реклами він отримує своє.Майже 18 мільйонів заробляє півзахисник "Атлетіко-Мінейро" Роналдіньйю.Логічно,що зараз навколо ньго виникає ажіотаж,тому директори рекламних компаній по максимуму вижимають від бразильця."Що ж, невезе в футболі,повезе в рекламі".

Хоч на поле не випускають,так на рекламі заробить.Це йдеться про нападника "Манчестера Сіті" Карлоса Тевеса. 15,5 мільйонів отримує аргентинський нападник.Ходять чутки про його конфлікти з Манчіні,але він не переживає,адже на майбутнє своїх онуків він уже заробив.

Найрозумніший футболіст Френк Лемпард заробляє 14 і шість нулів євро."Його сватали в великих науковців",але він вибрав великий футбол.І прийнамі по грошам не прогадав.

Завершує список нападник "пенсіонерів" Фернандо Торрес.Хоч в футболі йому трошки не таланить,зате поза футболом все добре.13,5 мільйонів-саме така сума переходить до рук Торреса кожний рік. Рекламний запит на нього все більшає.Отож побажаємо "Малюку" успіхів на футбольному полі,та щоб у рекламній сфері йому таланило.

З любов'ю до футболу Сергій Красовський.