УКР РУС

Бачу Погба в Ювентусі, а не в Реалі, – екс-гравець збірної Франції

1 квітня 2020 Читать на русском

Колишній захисник Арсенала та Манчестер Сіті Бакарі Санья озвучив пріоритетний варіант продовження кар'єри для його співвітчизника Поля Погба.

"Я швидше бачу, що Погба повернеться в Ювентус, адже там грає Кріштіану, і саме в цьому клубі Поль заявив про себе. Він любить клуб і знає його. Перейти в Реал буде непросто, тому що зараз справи у клубу складаються не найкращим чином, від Поля будуть чекати багато чого, плюс склад команди старіє.

Трансферна вартість гравців вражаюче знизилась через пандемію – Погба обійдеться в "копійки"

Ювентус підписав таких гравців, як Ремзі і Кріштіану. Так, Роналду вже не молодий, але грає він, як і молоді, і в будь-якому випадку в Ювентусі молода команда. Якщо розглядати найближчі 2-3 роки, то потенціал Ювентуса вище, ніж у Реала", – поділився Санья в коментарі Goal.com.

Нагадаємо, розмови щодо можливого трансферу Погба в Реал продовжуються ще з минулого року, коли бажання придбати француза озвучив Зінедін Зідан. У поточному сезоні Поль провів лише 8 матчів, записавши до свого активу 2 асисти.

"Після Фергюсона в МЮ настала порожнеча": ван Персі – про наступника сера Алекса і Ліверпуль як приклад для наслідування