УКР РУС

Бабич: Зоря – хороша команда, але ми – не гірші

10 березня 2018 Читать на русском

Наставник Маріуполя Олександр Бабич розповів про вихід команди у першу шістку та майбутній матч із Зорею.

На думку головного тренера Маріуполя Олександра Бабича, команда додала у грі в обороні та краще діє на контратаках, повідомляє офіційний сайт "чайок".

"На тренуваннях відпрацьовуємо швидкий перехід з оборони в атаку. І цей елемент у нас виходить. Не можу сказати, що гол, забитий в матчі з Олімпіком став наслідком награної комбінації. Але ми пред'являємо хлопцям певні вимоги в грі в атаці, які в цьому забитому м'ячі були виконані. Всі хлопці зіграли як по нотах.

Зоря – хороша команда, але ми – не гірші. Не сумніваюся, що тих помилок, які були у нас восени, ми не допустимо. Добре попрацювали взимку і в трьох останніх матчах пропустили лише один гол. Це говорить про те, що ми додали в командній грі в обороні. У неділю чекаю хорошого футболу", – сказав Бабич.

Худжамов: Головна мета Маріуполя – потрапити в Лігу Європи

Також наставник "чайок" відзначив дії новачків.

"Що стосується Демірі, то ми не здивовані його діями. Взимку шукали гравця на позицію крайнього захисника, який в атаці міг діяти як крайній нападаючий. У Бесіра є такі якості. У гольовий атаці, він взяв гру на себе, обіграв трьох суперників і віддав своєчасну передачу.

Вихід Дави на матч з Олімпіком – у нас не було іншого варіанту, адже перед грою захворів Сергій Яворський. Безумовно, і ми, і сам гравець переживали. Новий чемпіонат, дебют. Джойскім – ще молодий футболіст, але у нього вже є хороші якості. В цілому, він зіграв добре. Хоча ми чекаємо від нього ще кращої гри", – сказав Бабич.

Матч 23 туру УПЛ Маріуполь – Зоря відбудеться у неділю, 11 березня.