УКР РУС

Бабич: З таким складом "Шахтар" опиниться в фіналі Ліги Європи

29 жовтня 2016 Читать на русском

Наставник "Чорноморця" Олександр Бабич поділився думкою про поразку у матчі з "Шахтарем" (0:2).

"По-перше, ми зіткнулися з кадровою проблемою. Розуміємо, що у нас немає глибини складу. Боровик захворів, через сімейні обставини не зміг приїхати на поєдинок Безрук, Данченко пропускав, плюс Андрієвський. Все ж для нас відчутно, коли вилітають три футболісти основного складу. Проте я вдячний хлопцям: хтось грав з невеликим ушкодженням. Попередні зустрічі забрали у нас багато емоцій. Звичайно, ми не планували відразу робити заміну і перебудовуватися, але певні корективи вніс той гол, який ми привезли самі собі.

"Шахтар" – "Чорноморець" – 2:0. Відео голів і огляд матчу

Також кинулося в очі, що з таким відсотком браку, який був у нас при передачах в простих ситуаціях, дуже складно розраховувати на позитивний результат. Віддам належне "Шахтарю": впевнений, що з таким складом він опиниться в фіналі Ліги Європи. Дійсно, сьогодні був, напевно, найсильніший склад "гірників". Ми будемо рухатися далі. Зараз найголовніше – відновити хлопців і готуватися до наступного матчу.

Я не можу сказати, що ми добре оборонялися – були провали, а у суперника були моменти для того, щоб забити. Ми знаємо, що донеччани дуже сильно, класно грають на контратаках. Були епізоди, коли ми відкривалися. Однак якість останнього пасу або брак у передачах дозволяв суперникові контратакувати наші ворота. Думаю, що "Шахтар" діяв за рахунком – 2:0 їх влаштовував. Щоб повернутися в гру, хотілося забити, і у нас були напівмоменти зі стандарту, але не вийшло", – сказав Бабич.

"Шахтар" впевнено переміг "Чорноморець"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях