УКР РУС

Бабич: Якби зіграли з "Карпатами" 2:2, було б більш справедливо

17 вересня 2016 Читать на русском

Післяматчева прес-конференція головного тренера "Чорноморця" Олександра Бабича.

"Думаю, що гра вийшла бойовою, інтенсивною. Не вистачило по цій грі тільки голів. Якби рахунок був 2:2 або 1:1, було б більш справедливо.

Грати з "Карпатами" у Львові дуже складно. Ми давно не вивозили звідси очки. У плані гри в обороні можемо занести цей матч собі в актив. Хотіли подарувати перемогу адміністратору клубу, у якого народився син, але 0:0 – теж нормальний подарунок.

Якби в кінці матчу пропустили, було б несправедливо. У нас було 2 моменти в першому таймі, у "Карпат" в другому, під кінець гри. Поєдинок був до забитого м'яча, ніхто не хотів розкриватися, поступатися. Десь пощастило нам, десь "Карпатам". Нічия – закономірний результат.

Коли нападники почнуть забивати? Добре, що у них є моменти. У нас і забивають захисники, і хавбеки. У того ж Хобленка було 2 моменти в матчі. Може, треба шукати форварда, який буде забивати 2 моменти з 2-х, але враховуючи дефіцит футболістів, це складно. Ми працюємо над цим елементом на тренуваннях, в грі інтенсивність інша, будемо продовжувати працювати. У нас в команді молоді футболісти.

Заміна Калітвінцева? У Влада був забій в минулому матчі, ця гра була під питанням для нього. Вдячний, що він вийшов. Заміна пов'язана зі здоров'ям, ми цілеспрямовано готувалися до того, що на початку першого тайму він може попросити заміну", – розповів Бабич.

Нагадаємо, що "Карпати" та "Чорноморець" розписали у Львові суху нічию.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях