УКР РУС

Бабич: Я сказав арбітрам: "Що ми, клоуни?" Без мату і брутальності

30 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Маріуполя Олександр Бабич прокоментував нічию своєї команди в матчі з Чорноморцем (0:0)

"Перший тайм у нас не вийшов. Ми дуже повільно працювали з м'ячем, ми мало працювали вперед і шукали "зони". Ми розуміли, що Чорноморець буде дуже щільно і компактно грати на своїй половині поля, розраховуючи на контратаки. У першому таймі ми довго працювали з м'ячем і мало створили небезпечних моментів. У перерві ми підкоригували нашу гру. За винятком того, що не забили, команда виконала установку. Були моменти, але не забили ... Можу відзначити нашу організовану гру в обороні. Чорноморець славиться своїми контратакуючими діями, але сьогодні ми нічого не дали супернику зробити.

Ми їхали в Одесу, мріяли і думали тільки про перемогу. Ми засмучені, що нам не вдалося перемогти.

Моє вилучення? Досить цікавий момент. На емоціях було сказано: "Що ми, клоуни?". Не було ні мату, ні брутальності. Нічого не було. Але суддя так відреагувала. Я думаю, все записано. Мата і грубості з мого боку не було. Я відреагував на ситуацію, коли Фомін боровся з Жунічем і отримав жовту картку. Був ігровий епізод.

Як ставлюся до жінок-арбітрів? Нормально. Але ви бачили, скільки було карток і з нашого боку, і у суперника. Але нічого – нехай судять, набираються досвіду.

Що не вдалося? Не вдалося забити гол. А також були деякі моменти в першому таймі. Другим таймом я повністю задоволений", – цитує Бабича офіційний сайт Маріуполя.

ФК Маріуполь: Арбітри помиляються проти нас. Маріуполь не хочуть бачити в першій шістці?

Нагадаємо, матч Чорноморець Маріуполь завершився внічию з рахунком 0:0, а Бабича у першому таймі вилучили з поля.