УКР РУС

Бабич: Я готовий подати у відставку, буду розмовляти з керівництвом

20 серпня 2017 Читать на русском

Головний тренер Чорноморця Олександр Бабич поділився емоціями після поразки від Вереса в матчі 6 туру УПЛ.

"Треба поговорити з керівництвом. Можливо, хтось інший прийде зробити краще. Я буду тільки радий. Я працював чесно, щось виходило, щось не виходило... Для себе я зроблю правильні висновки. Думаю, що після цього я став сильнішим, і таких помилок надалі допускати не буду.

Буде час – поїду повчуся, з'їжджу на стажування. Сподіваюся, що Чорноморець вилізе з цієї ситуації, буду тільки радий. Але це життя, думаю, що у кожного тренера можуть бути в кар'єрі такі моменти.

Верес вирвав перемогу над Чорноморцем в Одесі

Багато будуть говорити, що я перший побіг з корабля. Але я розумію громадську думку, постійна напруга команди. Хочу команду підтримати. Буду розмовляти з керівництвом. Звичайно, це буде не сьогодні і не завтра, а в понеділок, робочий день. Сподіваюся, що мене приймуть, і ми прийдемо до чогось спільного. Три роки ми щоразу робили нову команду, в цьому році нам трохи не вистачило часу. Я це теж чудово розумію.

Я подякував фанатам за підтримку, попросив, щоб вони підтримували хлопців. Що стосується мого майбутнього, то, якщо всі думають, що всі наші невдачі саме в мені, то я готовий, неспокійно, але готовий подати у відставку.

Така ситуація у мене вперше і, дай Бог, востаннє. Треба поспілкуватися з сім'єю, треба посидіти, подумати. Природно, ніч буде безсонна. Своєму наступнику я побажав би тільки удачі. Побажав би, щоб був час. Побажав би влітку не змінювати команду. По можливості відпрацювати з хлопцями, які є.

Зі всіма у мене нормальні робочі стосунки були. Я вдячний, що мені надали довіру. Так, виникали питання, але вони існують в будь-якому клубі. Щороку ми будували нову команду. Звичайно, в таких умовах дуже складно демонструвати миттєво результат. Тому ще раз кажу: за цей час для себе виніс такі моменти, які в майбутньому ні в якому разі не повторю, чого б мені це не коштувало", – цитує Бабича офіційний сайт Чорноморця.

Чорноморець – Верес – 0:1 – Відео гола та огляд матчу