УКР РУС

Бабич: Вважаю, що "Чорноморцю" пощастило

26 лютого 2017 Читать на русском

Головний тренер одеського "Чорноморця" Олександр Бабич поділився враженнями від перемоги над львівськими "Карпатами".

"Що стосується гри, складно сказати, так, результат є, але я залишився незадоволений тим, як ми в другому таймі відпрацьовували в обороні. Залишився задоволений настроєм, залишився задоволений функціональним станом нашої команди, але ті помилки, які були біля наших воріт... Вважаю, що треба поступово їх прибирати, тому що таких проблем у нас восени не було, коли в нашій штрафній три рази пробивають з однієї і тієї ж точки. Хочеться знову ж таки виділити воротарів – і Каневцев, і Боровик сьогодні – гравці матчу. Стільки моментів повитягали! Вважаю, що нам пощастило, але в цілому везіння треба заслужити.

Дулуб скаржився на якість поля? Я погоджуся, що якщо б якість поля була краща, то футбол був би більш комбінаційний. Ми розуміємо, що зима, весняне поле... Всю зиму ми працювали на хороших полях в Туреччині і хотілося б на таких же полях грати. Тим не менше це поле виявилося для нас фартовим. Домашнє поле – яке б воно не було, воно – наше, і я дуже радий, що на цьому полі хлопці добиваються результату.

Чи визначилися з цілями і завданнями, що стоять перед колективом? Ну, звичайно, вже і на базі було озвучене завдання. Ми хочемо, мріємо і віримо, що у нас вийде потрапити у першу шістку. Так далеко не хочеться забігати, до остаточного розподілу ще три тури. Дуже складні матчі. Тому хочеться йти від гри до гри, але хлопці вірять і мріють потрапити у першу шістку. А вже далі, як говориться, апетит приходить під час їжі. Подивимося, наскільки це нам вдасться", – цитує Бабича офіційний сайт "Чорноморця".

"Чорноморець" – "Карпати" – 1:0. Відео гола та огляд матчу