УКР РУС

Бабич: У Маріуполі буде розроблена жорсткіша система штрафів

22 грудня 2017 Читать на русском

Головний тренер Маріуполя Олександр Бабич – про вилучення, штрафи, безвиграшну серію та цілі на сезон.

"Яворський і Вакуленко отримали по дві червоні картки? Ми можемо скільки завгодно розповідати на теорії, що і як потрібно робити, але хлопці повинні самі проаналізувати причини. Мене злегка розчаровує, коли футболіст повторює одну й ту ж помилку. Це означає, що він або не чує тренерів, або навчання неможливе в принципі.

Бабич: Чемпіонат став більш непередбачуваним

Штрафи? Прийшовши до Маріуполя в середині сезону, на введення будь-яких нових санкцій я не наполягав. За подібні провини гравців карали чисто символічно. З нового року буде розроблена нова, жорсткіша система штрафів. Чітко прописавши ігрові та неігрові ситуації, випробуємо її на зборах.

Як керівництво ставилося до шестиматчевої безвиграшної серії? Ми зідзвонювалися або зустрічалися практично після кожного матчу. Звичайно ж, керівники переживали, але ми відчували їхню підтримку, і це дало результат. Ніхто не закрився, не став перекладати відповідальність. Ми гребли в одному човні.

Цілі на сезон? Їх дві. Локальна – потрапити в шістку. Глобальна – пробитися в Лігу Європи", – сказав Бабич в інтерв'ю Спорт-Експрес в Україні.

Після 18 турів Маріуполь з 23 очками займає сьому сходинку в турнірній таблиці УПЛ.