УКР РУС

Бабич: Сьогодні ми не виграли і "Ворскла" зіграла внічию з "Динамо", багатьох недоброзичливців це втішило

3 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Чорноморця" Олександр Бабич прокоментував домашню нічию у матчі 17-го туру УПЛ проти "Волині".

"Дуже хотіли сьогодні виграти. Розуміли, що це остання домашня гра в цьому році, мріяли порадувати наших уболівальників. Не вийшло у нас розкрити насичену оборону суперника. Вийшла досить інтенсивна, бойова гра. Але я засмучений, і хлопці засмучені. Усе-таки могли б реалізувати хоча б один момент. Але дуже добре зіграв воротар суперника, і не дав нам можливість святкувати перемогу. Думаю, що матч був до першого м'яча. Якщо б ми забили, "Волинь" розкрилася б, і були б вільні зони.

Стоїть завдання вигравати кожен матч. Ми про це вже не раз говорили, що мріємо потрапити якомога вище, але ви ж бачите, які матчі бувають. Сьогодні ми не виграли, і "Ворскла" зіграла 2:2 з "Динамо". Думаю, багатьох порадував цей результат в лапках наших недоброзичливців. Ми рухаємося далі. У нас на порядку денному черговий матч на виїзді. Будемо до нього готуватися, вірю, що хлопці відіграють його на рівні.

Ми розпускаємо хлопців після останнього туру. Збираємося 9-го січня, проходимо медогляд. З 13-го планується двотижневий збір у Туреччині. Потім – тижнева перерва, а на другий збір, якщо не помиляюся, вилітаємо 3-4 лютого. Роздамо хлопцям роботу, і віримо в те, що вони до неї професійно поставляться.

Чи буде посилення складу? Подивимося. Треба розібратися зі своїми хлопцями. Своїх треба спробувати утримати. Зрозуміло, що ми хочемо посилення, але зараз стоїть першочергове завдання – зберегти цей склад і точково підсилити дві-три позиції", – розповів Бабич.

"Чорноморець" в Одесі не переграв "Волинь"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу