УКР РУС

Бабич розкритикував суддівство у матчі "Олександрія" – "Чорноморець"

11 грудня 2016 Читать на русском

Наставник "Чорноморця" Олександр Бабич прокоментував поразку своєї команди у матчі 18 туру УПЛ проти "Олександрії".

"Я б більше хотів не поділитися враженнями від гри, а щиро сказати слова подяки своїй команді. Я пишаюся ними: як вони працюють, як грають за "Чорноморець", за Одесу. І в мене немає ні крапельки сумнівів, що ці хлопці будуть рости і грати в хороший футбол і досягати результату.

Сьогодні було багато боротьби. Це чоловіча гра, тут немає питань. Такий футбол я люблю. І "Олександрія" вітає такий футбол. Але, мені здається, що свято футболу сьогодні було трошки затьмарене тим обслуговуванням матчу, яке у нас було. Чи будуть застосовані до мене штрафні санкції чи ні, – нехай у цьому розбираються відповідні інстанції. Але я не дам свою команду в образу. Думаю, наше керівництво мене підтримає. З таким обслуговуванням нам далеко заглядати на європейський рівень. Коли наші команди виходять на Європу, то просто вилітають на початковому етапі. І це все завдяки таким, вибачте, м'яко кажучи "помічникам"! Це моя така думка", – розповів Бабич.

"Олександрія" – "Чорноморець" – 2:1. Відео голів та огляд матчу

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу