УКР РУС

Бабич про гру проти Динамо: Відносини між клубами ніяк не впливають на футболістів

26 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер Маріуполя Олександр Бабич поділився очікуваннями від матчу проти Динамо у 4 турі УПЛ.

"Матч буде принциповим для всієї нашої команди. По-іншому не може бути, адже це статусна зустріч, в матчах з грандами завжди хочеться стрибнути вище голови.

Нам дуже допомогла пауза в чемпіонаті. Хлопці відновилася, ми попрацювали над тактичними заготовками. Останні матчі показали, що Маріуполь додає. Це видно не тільки по результату, але і за статистичними показниками.

Санін вважає, що у матчі Маріуполя та Динамо буде бій

Такі зустрічі йдуть на користь молодим виконавцям, адже не так часто доводиться грати з командами, що представляють груповий раунд Ліги Європи.

У нас в кожному матчі є шанси на перемогу, і зустріч проти Динамо, думаю, не буде винятком. Маріуполь хоче перемогти. Хоча ми розуміємо, що у суперника багато кваліфікованих футболістів. Ми спробували відпрацювати кілька тактик ведення командної гри, тому спробуємо за рахунок цього нівелювати різницю в класі.

Маріуполь – Динамо: анонс матчу УПЛ

Відносини між клубами ніяк не впливають на футболістів, у яких свої рахунки на футбольному полі. Ми поважаємо суперника. Сподіваюся, гра вийде цікавою і не залишить байдужими вболівальників", – цитує Бабича Команда №1.