УКР РУС

Бабич пояснив, чому досі є старшим, а не головним тренером "Чорноморця"

26 листопада 2016 Читать на русском

Наставник одеського "Чорноморця" Олександр Бабич дав свій коментар після перемоги над кропивницькою "Зіркою" у 16-му турі УПЛ (2:1).

"Хотіли, звичайно, дуже виграти після виїзної поразки. Але план на гру, скажімо так, відразу у нас не спрацював через швидко пропущений гол. Довелося перебудовуватися. Хлопці вчергове проявили характер. Суперник був добре підготовлений, і нам сьогодні було важко. Вважаю, що ця вольова перемога заслужена. Забили 2 м'ячі, могли ще забити. Можу також сказати хороші слова на адресу суперника. "Зірка", вважаю, дуже добре готова, і нам було сьогодні однозначно важко. Але радує те, що здобули вольову перемогу.

Чому я досі старший, а не головний тренер? По-перше, я ще вчуся на PRO-диплом. Як закінчу навчання, думаю, що назва моєї посади зміниться. Але мене це не напружує, ставлюся до того, що відбувається, як до формальності. Я працюю як головний тренер, і хлопці мене сприймають, як головного тренера", – сказав Бабич.

Догадайло озвучив завдання максимум і мінімум для "Зірки" після поразки від "Чорноморця"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу