УКР РУС

Бабич: Порадувало, що вранці разом з "Олександрією" опинилися в одному храмі

16 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Чорноморця" Олександр Бабич прокоментував перемогу "моряків" у поєдинку проти "Олександрії".

"По-перше – всіх зі святом! День у нас почався дуже добре. Вранці сходили всією командою до церкви. Там була і команда "Олександрії", там ми привітали один одного. Порадувало те, що разом опинилися в одному храмі.

Що стосується гри. Взагалі, складні матчі у нас завжди проходять з "Олександрією", навіть не пам'ятаю, коли ми востаннє вигравали. Ми розуміли, що матч номінально був домашній, але ми, тим не менш, грали на виїзді. Складна була гра, було багато боротьби, багато вертикальних передач. Ми врахували погоду, і буквально перед матчем коректували установку і тактику на гру. Але не в усьому вона спрацювала. Якщо в першому таймі ми не намагалися пресингувати, тому що грали проти вітру. То в другому таймі було більше пресингу. Радує, що забили зі стандартного положення. Були ще моменти, коли могли забивати.

Ми вдячні "Олександрії", що пішли нам назустріч і дали добро зіграти цей матч в Олександрії.

Була бойова безкомпромісна гра, сподіваюся, глядачам і вболівальникам вона сподобалася. Ніхто ні кого не шкодував, по-чоловічому билися, по-чесному. Єдине – неприємні враження залишилися через вилучення. На мою думку, друга жовта картка була незаслужено показана Олексію. Була ігрова ситуація, послизнулись гравець суперника і наш гравець... Я не зрозумів рішення арбітра, але йому було, ймовірно, видніше.

У нас завжди з "Олександрією" дуже складні матчі. Точно не скажу по статистиці, але у нас завжди дуже багато єдиноборств, жовті картки. Завжди безкомпромісна гра. І сьогоднішній матч це підтвердив", – цитує Бабича офіційний сайт "Чорноморця".

"Перед каждою грою ходимо до церкви". Федецький показав, як збирає великодній кошик

, а також у Viber