УКР РУС

Бабич натякнув на нову роботу Худжамова – кар'єра голкіпера під питанням

4 квітня 2020 Читать на русском

Головний тренер Маріуполя Олександр Бабич прокоментував відхід з клубу багаторічного капітана Рустама Худжамова.

"Худжамову потрібна операція, щоб він міг продовжити кар'єру, у нього серйозні проблеми з коліном. Він може продовжити кар'єру, коли коліно буде повністю готове до навантажень. Це його здоров'я, його кар'єра. Знаменита кар'єра.

Худжамов зізнався, що коронавірус вплинув на його рішення покинути Маріуполь

Якщо у нього вийде – будемо раді. Рустам для нашого клубу – не просто номер один, це капітан, людина з харизмою. А продовжить він кар'єру чи знайде себе в іншому... Я спілкувався з Рустамом за ці роки спільної роботи. Мати в команді функціонера з таким інтелектом і харизмою – це був би великий плюс. Доручити йому спортивну справу або призначити виконавчим директором – це був би крок вперед", – розповів Бабич в коментарі Instagram-каналу Футбольного Формату.

Зазначимо, що Худжамов виступав за Маріуполь з 2012 по 2014 роки на правах оренди, а з 2016 року став повноцінним гравцем азовців. За цей час голкіпер провів 136 поєдинків, втримавши свої ворота "сухими" у 43 з них.

"Хачеріді міг грати у будь-якій команді світу": історія падіння колишнього динамівця, якому прогнозували велике майбутнє