УКР РУС

Бабич: Маріуполю не вистачало такого гравця, як Федорчук

30 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер Маріуполя Олександр Бабич поділився враженнями після матчу 10-го туру УПЛ проти Чорноморця.

Ми раді, що перемогли, особливо, в День міста Маріуполя. Тим самим цією перемогою ми привітали всіх жителів міста.

Чорноморець – Маріуполь – 0:1 – відео гола та огляд матчу

Що стосується гри, не можу сказати, що вона була легкою. Провели два різних тайми. У першому начебто ми і контролювали м'яч, але не було якісного виходу з оборони, не було першої передачі. У другому таймі вже був перший пас від захисників, був контроль м'яча. Ми забили гол і, напевно, більше заслуговували подвоїти рахунок, ніж пропустити.

Я дуже вдячний хлопцям за те, що вони мене чують і виконують наші вимоги. Три тури поспіль ми виграємо, це говорить про те, що ми потихеньку починаємо додавати.

Дуже приємно грати в Одесі. Сьогодні на прогулянці до нас люди підходили – запитували, розмовляли, бажали удачі. Звичайно, гра в місті, де провів вісім або дев'ять років, мене зсередини мотивувала, але я не можу розділити перемогу в Одесі і перемогу, наприклад, в Києві над Олімпіком. Звичайно, це для мене принциповий матч, але ми стільки ж сил витратили як з Олімпіком, так і з Чорноморцем.

Маріуполь на виїзді мінімально здолав Чорноморець

Федорчук? Нам такий досвідчений футболіст, такий дядько в центрі поля потрібен був. Нам, дійсно, його десь не вистачало. Чесно скажу, для нас це знахідка, і я дуже радий попрацювати з ним. Це професіонал до мозку кісток. Я б дуже хотів, щоб на нього звернули увагу і в збірній, тому що футболіст працює на максимумі і з кожною грою показує все більш якісний футбол", – цитує Бабича офіційний сайт Чорноморця.