УКР РУС

Бабич: Хочемо зіграти проти Шахтаря дуже агресивно

1 вересня 2018 Читать на русском

Наставник Маріуполя Олександр Бабич поділився очікуваннями від матчу 7-го туру УПЛ, в якому Шахтар буде приймати Маріуполь.

"Нас чекає важкий матч, тому що граємо проти чемпіона Прем'єр-ліги. Тому при підготовці ми велику увагу приділяємо грі в обороні. Розуміємо, що нам доведеться багато працювати один в один, багато буде підстраховок. Ми добре вивчили гру Шахтаря, але й, не сумніваємося, що і суперник нас вивчив. Постараємося показати змістовний футбол і порадувати глядачів.

Шахтар – Маріуполь: анонс матчу УПЛ

Крім орендованих не зможуть зіграти дискваліфікований Федорчук і травмований Полегенько. Ситуація непроста. Будемо думати кого випускати на поле, якій схемі віддати перевагу.

Я би хотів зіграти дуже агресивно, але при цьому компактно в обороні. І, розуміючи, що "гірники" будуть великими силами атакувати, знайти можливість для проведення контратак. Плюс хотілося б витиснути максимум з стандартів, яких, як ми розуміємо, буде небагато. Проте, граючи з такою командою як Шахтар, ми розуміємо, що нічого втратити не можемо, а тільки придбати", – цитує Бабича прес-служба Маріуполя.

Нагадаємо, матч 7-го туру УПЛ між Шахтарем та Маріуполем відбудеться сьогодні, 1-го вересня. Початок зустрічі о 19:30.

Маріуполь орендував Зубкова у Шахтаря