УКР РУС

Бабич: Думаю, матч Маріуполя проти Олімпіка буде видовищним

14 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер Маріуполя Олександр Бабич поділився очікуваннями від матчу 8-го туру УПЛ Олімпік  – Маріуполь.

"Минулої неділі ми зіграли спаринг з Ярудом. Добре попрацювали, отримали необхідне навантаження. У понеділок хлопці провели відновлювальні процедури, у вівторок – відпочили. А вже з середи безпосередньо готуємося до Олімпіку. Тренуємося, проводимо теоретичні заняття. У п'ятницю ввечері на поїзді вирушимо до Києва. У столиці проведемо передматчеве заняття. Такий наш план підготовки.

Зубков розповів про адаптацію в Маріуполі

Турбує стан збірників. Піхальонок і Кирюханцев отримали травми в молодіжній збірній України. Плюс були викликані і з нами не працювали Борячук, Демір і Дава. Ці хлопці тільки повернулися до Маріуполя. Для нас вони важливі.

Думаю, проти Олімпіка буде видовищна гра. Впевнений, хороше поле на стадіоні Динамо буде сприяти швидкому футболу. Для нас головне – це реалізувати ті моменти, які ми створимо.

Результат матчу в Києві буде дуже важливий для нашої команди. Але, як я вже говорив раніше, крім результату нам важливий і "малюнок" гри. Ми хочемо і перемагати, і демонструвати хороший футбол", – цитує Бабича прес-служба Маріуполя.

Відзначимо, матч 8-го туру чемпіонату України відбудеться у неділю, 16 вересня. Початок зустрічі о 14 годині.

Заявки клубів УПЛ: патріотичний Чорноморець, "іноземні" гранди та бразильці в пошані