УКР РУС

Бабич: Динамо давало грати, але хлопці були скутими психологічно

3 грудня 2017 Читать на русском

Головний тренер Маріуполя Олександр Бабич прокоментував поразку своєї команди від Динамо (1:5).

"Почну, напевно, з того, що в середу ми провели важкий матч, віддали багато сил, і сьогодні це позначилося. Перша вимушена заміна внесла свої корективи, а по грі, коли залишилися в меншості, шансів у нас стало ще менше. Хоча Динамо давало грати, були зони, якими можна було скористатися, але десь психологічно хлопці було скутими, особливо на початку гри, й не все вдавалося.

Ігор Суркіс про перемогу над Маріуполем: Загнали собаку в будку

Чи міг би когось виділити? Не хотів би когось виокремлювати. Виграє та програє вся команда. Шукати винуватців не будемо – це наша особиста справа, це ми обговоримо на теоретичних заняттях. Тому, я вважаю, що більшість хлопців зіграли нижче свого рівня, але на це є об’єктивні причини. Сподіваюся, що цей рік ми завершимо вдаліше.

Що з Мишньовим? У нього ушкодження заднього поверхні стегна. Позначився важкий матч у середу, коли нам довелося грати на важкому полі. Так само нам не вистачало Танковського в середині поля. Навантаження серйозне, важкі осінні поля. Не хотілося би, щоб подібні ситуації повторювалися. Попереду в нас важка дорога додому, треба думати, як відновлюватися, оскільки втома накопичилася під кінець року", - цитує Бабича офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, матч Динамо – Маріуполь завершився перемогою киян з рахунком 5:1.