УКР РУС

Бабич: Четверта перемога поспіль? Спробуємо продовжити цю серію

11 вересня 2016 Читать на русском

Наставник "Чорноморця" Олександр Бабич поділився думкою про перемогу над "Олександрією" (1:0).

"По-перше, хочеться привітати всіх з перемогою. Хлопці молодці, відпрацювали. Сьогодні ми зустрічалися з командою, яка грала в Лізі Європи. Вважаю, що вони заслужили таке право. Знали, що команда дуже силова, що в ній дуже багато фактурних футболістів. Наше завдання було не дати їм зіграти в їхній футбол. І я вважаю, що у нас це вийшло. Не вийшов той вихід з оборони, який ми планували. Суперник добре відходив назад і перекривав нам зони, тому ми намагалися пробиватися через середину. У другому таймі підкоригували, стало більше флангових проходів, після одного з яких ми і забили гол. Радує, що у хлопців з кожною грою очі горять все більше. І та хороша атмосфера, що панує в роздягальні, її треба заслужити. Десь нам пощастило, але ми рухаємося вперед.

Іса Шериф? Однозначно, коли він набере форму, то буде хорошим помічником. Це кваліфікований футболіст. Є певні проблеми з функціональним станом. Він його зараз підтягує. Відіграв за дубль тайм, у нього були моменти, коли він міг забити. Якщо цей тиждень він нормально відпрацює, то ми його побачимо в заявці, як мінімум. Поки ж за певними тестами він не готовий ще.

Четверта перемога поспіль? Ми налаштовували хлопців на те, щоб вони виходили і грали так само, як попередні ігри. Може хтось задумався з приводу цієї серії, але ви ж розумієте, ці серії починаються, тривають... Три гри програли, зараз чотири – виграли. Це добре. Нам найголовніше, щоб гравці не замислювалися про якісь серії, а відпрацьовували так, як ми домовляємося на установці і йшли від гри до гри. Звичайно, хочеться цю серію розвивати, продовжувати. Але час покаже. Я і так вважаю, що ми зробили великий крок вперед з хлопцями в плані організації і гри і в плані вміння грати на результат", – сказав Бабич.

"Чорноморець" здолав "Олександрію", здобувши 4 перемогу поспіль

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини