УКР РУС

Баббель: Рібері досі вважає, що на одному рівні з Мессі і Роналду, але правда є іншою

3 жовтня 2017 Читать на русском

Легендарний екс-захисник Баварії та збірної Німеччини Маркус Баббель розкритикував півзахисника мюнхенського клубу Франка Рібері через звільнення Карло Анчелотті.

"Франк Рібері не забив навіть жодного гола у Лізі чемпіонів впродовж останніх 2 років. Однак він досі вважає, що на одному рівні з Кріштіану Роналду і Ліонелем Мессі. Однак правда є іншою.

Гравці Баварії були незадоволені тренуваннями Анчелотті та займались таємно

Мені дуже прикро, що у всіх бідах звинувачують Карло Анчелотті. Рібері має великий вплив у Баварії. Він був великим гравцем, який приніс чимало користі, але ці часи минули.

Рібері розсердився на Анчелотті через заміну в матчі проти Андерлехта та кинув свою футболку у сторону партнерів. Це взагалі неприпустимо в моєму розумінні. Керівництво клубу має присікати таку поведінку. Проте Рібері все пробачають.

Якщо Рібері невдоволений, то він йде скаржитись Улі Хьонессу (президент Баварії, - ред.) і команда втрачає головного тренера. Так не має бути

Як на мене деякі гравці Баварії забагато живуть минулим. Всі пам'ятають про перемоги в Лізі чемпіонів. Проте, мова йде про актуальний стан команди", – цитує Баббеля Sky 90.