УКР РУС

Баба не долає Горку. "Атлетік" - "Севілья" - 2:1. ВІДЕО. ФОТО

11 листопада 2012 Читать на русском

Двічі по перерві мав шанси повернути "Севілью" до гри Баба, але на його шляху незмінно ставав Горка Іраїсос. Натомість баски свої шанси у першій половині зустрічі використали сповна.

Два удари за всю гру у площину воріт - стиль "Ель Локо" сьогодні звівся до ефективного мінімалізму. Тож незважаючи на 7 таких ударів, на те, що за гру рукою Іраоли арбітр призначив у кінцівці пенальті, севільцям цього вже не вистачило, аби вирвати бодай пункт.

Суддя, який двічі Ернандес, звісно, влаштував ще традиційний фестиваль для іспанських рефері - жовті та червоні кратки летіли хвацько, захоплено і навсібіч. Проте такі його дії на підсумок гри не вплинули.

"Атлетік" завдяки двом перемогам в останніх турах набрав 14 очок і впритул наблизився до "Севільї", яка не може перемогти вже 3 матчі Прімери, а на виїзді двічі поспіль поступається з однаковим рахунком.

"Атлетік" - "Севілья" - 2:1 (2:0)

Голи: де Маркос, 27, Сусаєта, 45 - Негредо, 78 (пен.)

Попередження: Сусаєта, 25, Муніаїн, 39, де Маркос, 54, Еррера, 65, Іраола, 78, Ітурраспе, 90+3 - Кампанья, 4, Кала, 19, Медель, 60, Спахіч, 83, Фасіо, 83

Вилучення: Еррера, 75 (друга жовта)