УКР РУС

AS: "Райо Вальєкано" зобов'язав Зозулю повернутися у команду

1 березня 2017 Читать на русском

Роман Зозуля повинен повернутися у "Райо Вальєкано", фанати якого зірвали перехід українця з "Бетіса".

Як повідомляє AS, мадридський клуб повідомив Зозулю, що він не може більше перебувати у таборі "Бетіса" та повинен повернутися у Мадрид.

"Райо Вальєкано" прагне, щоб Зозуля був присутнім на тренуванні команди сьогодні, 1 березня, о 11:00 за київським часом.

Відзначимо, що фанати мадридської команди знову активно обурюються такому рішенню керівництва клубу і, як і раніше, не хочуть бачити українця на "Естадіо де Вальєкас".

"Це велика ганьба для нашого футболу. Гравця дискримінують за герб його країни". Як іспанці реагують на скандал навколо Зозулі

Нагадаємо, Роман Зозуля перейшов у "Райо Вальєкано" в останні години трансферного вікна. Однак через неадекватні дії фанатів-радикалів українець повернувся у Севілью вже в день підписання контракту. Севільський "Бетіс" роз'яснив ситуацію з трансфером Зозулі та повністю підтримав українця у своєму офіційному повідомленні. Фанати "Райо Вальєкано" виступили також проти української армії з ярликами російської пропаганди про "нацистів". "Райо Вальєкано" пропонує Зозулі повернутись, а проти ультрас відкриють кримінальну справу. Фанати "Райо Вальєкано" розклеїли у Мадриді листівки проти Зозулі. "Райо Вальєкано" відмовляється платити Зозулі зарплату, якщо той не гратиме. Фанати "Баварії" закликали Зозулю забиратись з футболу. Гравці "Бетіса" вийшли у футболках "Ми всі – Зозуля!" на матч з "Валенсією". Павелко порекомендував Зозулю у виконком ФФУ.