УКР РУС

AS: "Райо Вальєкано" відмовляється платити Зозулі зарплату, якщо той не гратиме

7 лютого 2017 Читать на русском

Нападник збірної України Роман Зозуля таки не збирається виступати за мадридський клуб, в який перейшов на правах оренди в останній день трансферного вікна.

За інформацією каналу "Футбол 1", 27-річний українець вирішив не виступати за "Райо Вальєкано", фанати якого використовують агресивну риторику щодо екс-дніпрянина і його діяльності в Україні.

Цю інформацію підтверджує й іспанське видання AS. Мадридські журналісти переконують, що нині Роман озвучить рішення не грати за "блискавок". Інший момент, що "Райо Вальєкано" не хоче платити зарплатню формально орендованому Зозулі, якщо той відмовляється виступати за клуб.

Натомість "Бетіс" наполягає, що мадридці взяли на себе зобов'язання платити українцю до червня 2017 року.

AS також наводить слова агента гравця Володимира Кузьменка, що Зозуля не отримає дозвіл від ФІФА грати за інший клуб, крім "Райо Вальєкано".

Нагадаємо, Роман Зозуля перейшов у "Райо Вальєкано" в останні години трансферного вікна. Однак через неадекватні дії фанатів-радикалів українець повернувся у Севілью вже в день підписанняконтракту. Севільський "Бетіс" роз'яснив ситуацію з трансфером Зозулі та повністю підтримав українця у своєму офіційному повідомленні. Агент Зозулі розповів, що буде далі з гравцем збірної України.Фанати "Райо Вальєкано" виступили також проти української армії з ярликами російської пропаганди про "нацистів". Відомий блогер закликав владу України вписатись за Зозулю. "Райо Вальєкано"пропонує Зозулі повернутись, а проти ультрас відкриють кримінальну справу. Фанати "Райо Вальєкано" розклеїли у Мадриді листівки і банери проти Зозулі.