УКР РУС

Аїла Юссуф: За 10 років у "Динамо" не було такого ставлення до футболістів, як у "Металісті"

19 листопада 2014 Читать на русском

Півзахисник "Металіста", орендований у київського "Динамо", розповів про ситуацію в його актуальному клубі.

"Моє відновлення проходить за планом. Виконую всі лікарські приписи, відвідую всі необхідні процедури. Поки що займаюся лікуванням в Україні, а продовжу вже за кордоном. До зимових зборів однозначно буду вже в строю. Підійду до них у повній бойовій готовності.

А ось щодо ситуації з новим контрактом з "Металістом", то тут ніяких зрушень немає. Мені постійно кажуть: "Завтра, завтра, завтра", а конкретики - ніякої. Зате залишається борг по зарплаті. Уже за два місяці. Гравцям, які навіть не мали ігрової практики, все було виплачено. А я, виявившись
непотрібним клубу через травму, свої гроші не отримав. Я так розумію, зараз мова йде про урізання зарплати в два рази, але робиться все це дуже некрасиво. Що говорити, якщо навіть витрати з перельоту мені відмовляються компенсувати.

Усі питання обговорювалися мною з
першим віце-президентом "Металіста" Володимиром Карпенком, але ніякого результату поки що немає. Знайти з ним порозуміння не вдається. Я телефонував Євгену Краснікову, просив його ради, однак він, як відомо, зараз не працює в клубі, нічим не може допомогти.

Дуже схоже, що така поведінка клубу продиктована моєю травмою. Прикро, адже травму я отримав саме в грі за цей клуб, робив усе від себе можливе, щоб пробитися у стартовий склад, щоб якомога частіше виходити на поле. Я був би не проти залишитися в Харкові, але постійне мовчання просто змушує мене шукати інші варіанти продовження кар'єри. Не хочу ні з ким сваритися, але така поведінка не прикрашає керівництво харківського клубу.

Я 10 років відіграв за київське "Динамо", були різні ситуації, але про подібне ставлення до футболістів не могло бути й мови. "Металіст" залишив мене наодинці з моєю проблемою. І це дуже неприємно
", - зізнався Аїла Юссуф.