УКР РУС

Аякс – Тоттенхем: передматчева прес-конференція Маурісіо Почеттіно

7 травня 2019 Читать на русском

Головний тренер Тоттенхема Маурісіо Почеттіно поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів з Аяксом.

"Аякс був дуже хорошим в Лондоні у перші півгодини. Це талановита команда з сильними гравцями і дуже хорошим тренером. Вона цілком заслужила грати на цій стадії турніру.

Аякс – Тоттенхем: передматчева прес-конференція Еріка Тен Хага

Всі наші футболісти дуже важливі. Сон Хин Мін пропустив перший матч, і він головний, хто засмутився після червоної картки в суботу. Однак куди важливіша гра команди в цілому.

Негативний результат першого матчу, безумовно, ускладнює нам завдання на завтра, але ніщо ще не вирішене. Ми знаємо, що повинні вигравати і показати свій найкращий футбол. Це приголомшливий момент для нас. На нас чекає захоплюючий матч. Чудово брати участь у півфіналі. Нам потрібно більше свободи, щоб добре зіграти завтра, адже нам нема чого втрачати.

Аякс – Тоттенхем: прогноз на матч Ліги чемпіонів

Йохан Кройф був генієм, яким я завжди захоплювався. Майже 20 років я жив в одному з ним місті, але на іншій його стороні. Я грав з його сином Жорді. Він дарував натхнення і був неймовірною людиною. Мені дуже приємно перебувати тут зараз і готуватися до півфіналу Ліги чемпіонів.

Ніхто і не думав, що в останній тиждень сезону у нас буде можливість вийти у фінал Ліги чемпіонів. Треба отримати задоволення від цього моменту і вірити в успіх.

Аякс та Тоттенхем розсудить арбітр, який обслуговував фінал ЛЧ у 2017 році

Ми зараз як уві сні. П'ять років тому нашим завданням було ліквідувати різницю між нами і четвіркою топ-клубів Англії. Потім – вийти у Лігу чемпіонів. Потім – вийти в 1/8 фіналу. І ось ми граємо у півфіналі. Ніхто не очікував, що ми тричі поспіль гратимемо в Лізі чемпіонів і дійдемо до цієї її стадії", – цитує Почеттіно прес-служба УЄФА.