УКР РУС

Австрія сенсаційно обіграла Німеччину, Нойєр повернувся на футбольне поле після майже 9-місячної паузи

2 червня 2018 Читать на русском

В товариському матчі Австрія здобула вольову перемогу над Німеччиною, Мануелю Нойєру не вдалось відіграти на 0 перший матч після повернення.

Товариські матчі 2017/18
завершено
-

Матч розпочався із затримкою майже у 2 години через погодні умови. В стартовому складі німців нарешті з'явився Мануель Нойєр після майже 9 місяців простою. Початок матчу був за німцями, які вже на 11 хвилині відкрили рахунок. Високий пресинг призвів до помилки Зібенханда, який віддав точно на Озіла. Месут обвідним ударом від дальньої стійки вивів німців вперед.

Однак після цього голу Німеччина трохи розслабилась. Почали з'являтись напівмоменти біля воріт Нойєра, який раз за разом ловив м'яч після прострілів або слабких ударів. Так і завершився перший тайм.

А от в другому таймі Німеччина впустила контроль над грою. Почав помилятись Зюле в захисті, гравці лінії півзахисту помилялись в простих ситуаціях. На 53 хвилині Хінтерегер зрівняв рахунок, красиво замкнувши подачу Алаби з кутового. Австрія продовжувала створювати небезпеку біля воріт Нойєра, моменти були в Арнаутовіча та Гріліша. Другий гол у ворота Німеччини назрівав і на 69 хвилині таки трапився: Алаба навісив до штрафного, Лайнер скинув на Шопфа і той ударом в дальній кут пробив Нойєра. До кінця матчу німці так і не змогли зрівняти рахунок і в Льова є над чим задуматись перед Чемпіонатом Світу, адже Австрія вказала на слабкі місця "Бундестім".

Товариські матчі

Австрія – Німеччина – 2:1

Голи: Хінтерегер, 53, Шопф, 69 – Озіл, 11